BeefBoys Gourmetpakket!

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor het BeefBoys Gourmetpakket! Gourmetten is voor iedereen een feest omdat niemand lang in de keuken hoeft te staan. Je voorbereiding wordt ook al een stukje makkelijker met ons heerlijke gourmetpakket.

Laat je gegevens achter, dan krijg je van ons deze hele fijne aanbieding in je mail. Je kunt dan jouw gourmetpakket ophalen bij slagerij Brouwer. Deze bestaat onder andere uit; Kipfilet, Hamburger, Varkenshaas, Biefstuk en Slavink. En dat allemaal voor maar € 4,95 per persoon! Zo kun je jouw familie en vrienden het allerbeste vlees serveren voor de allerbeste prijs.

 

 

Op vertoon van de mail kun je het gourmetpakket ophalen bij:

Slagerij Brouwer
Burgemeester Reigerstraat 38
Utrecht

Deze actie is tot 5 december 2017 geldig

Tips voor een onwijs heerlijk gourmetavondje:

– Als je lang gaat tafelen: zet niet meteen ál het vlees op tafel, maar bewaar een deel in de koelkast. Zet pas een nieuwe schaal op tafel als een portie bijna op is.

– Geen dagenlange stank in huis? Zet een bakje met brandspiritus neer voor je gaat slapen, de volgende ochtend is de vieze lucht verdwenen! Een steelpannetje met azijn op laag vuur wil ook nog weleens helpen.

– Lekkere bijgerechten: brood met smeersels, brie (laten smelten op het gourmetstel), salades, toppings als geraspte kaas, gorgonzola, mozarella en kruidenboter, hartige taart, satésaus, cranberrysaus, rode wijnsaus, pepersaus, champignonsaus, tortilla’s en wraps.