BeefBoys aanbieding bij de Winkel van Ginkel

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor de Beefboys-Aanbieding bij de Winkel van Ginkel! Laat je gegevens hier achter en neem je telefoon mee naar de winkel. Laat de mail zien die je ontvangt want dan kun je gebruik maken van deze unieke actie! Uitprinten mag natuurlijk ook.

Waarom vragen we jouw mailadres? 

Dat doen we zodat we jou de aanbieding kunnen sturen en in de toekomst op de hoogte kunnen houden van BeefBoys-acties bij de Winkel van Ginkel. We gaan je zeker niet spammen met wekelijkse of dagelijkse mails en gebruiken je gegevens nergens anders voor. Toch liever in het vervolg geen acties ontvangen? In de eerste mail staat een linkje waarmee je direct kunt uitschrijven. Je gegevens worden dan natuurlijk gelijk verwijderd.

 

 


Waarom deze actie?

We zijn ervan overtuigd dat je het beste vlees nog steeds bij de slager haalt. De BeefBoys selecteren het beste kwaliteitsvlees dat weer wordt verkocht bij de beste slagerijen die onze passie voor vlees delen. Jouw vlees bij de slager halen helpt je om bewust te kiezen voor het beste vlees. Je slager kan je alles vertellen over waar het vlees vandaan komt, advies geven over bereiding en het mooie is dat vlees bij de slager helemaal niet veel hoeft te kosten! We vertellen je in de slagerij graag iets meer over het concept van de BeefBoys.

Deze actie is van 21 september t/m 29 september 2018 geldig bij:

Winkel van Ginkel
Van Schagenstraat 5
2271 CV Voorburg